Bakış, Fady Jameel

Yeni düşünce liderleri serimizde yerini alan 'Bakış' ile, Abdul Latif Jameel Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fady Jameel, dünyanın en acil sorunlarından bazılarına derinlemesine bakıyor.

Bu makalelerde Fady karşılaştığımız zorlukları göz önünde bulundurmakta ve kullanılan politikaları, teknolojileri ve yaklaşımları incelemektedir.  Ayrıca, hem Abdul Latif Jameel içinde, Community Jameel'den hem de endüstri, bilim ve akademi dünyasından çözümler üretmek ve fark yaratmakla ilgilenen insanlarla konuşacak.

Öne çıkanlar

Kasım 10, 2020 | Dubai, BAE

Tuzu geçti mi? Suyu tuzdan arındırmanın geleceği

Tuzdan arındırma, yüksek maliyetleri, verimsiz süreçleri ve çevresel endişeleri nedeniyle hiçbir zaman tam potansiyeline ulaşamamıştır. Ancak bu tuzdan arındırmayı su kıtlığına karşı mücadelede kilit öneme sahip hale getirebilecek daha yüksek yatırım seviyeleri ve öncü teknolojik ilerlemeler sayesinde değişmek üzere olabilir.

Aralık 29, 2019 | Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Dekarbonizasyonun sağlanması: Net sıfır nasıl elde edilebilir?

BM liderliğindeki Paris Anlaşması, dünyanın dikkatini, küresel ekonominin 'dekarbonize edilmesi' ihtiyacına odakladı.