Perspektifler

Abdul Latif Jameel’in Perspektifler dizisi hızla gelişen Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye bölgesinde ve çok daha ötesinde temel kalkınma iş sektörlerinde görülen güçlükler ve fırsatlar hakkında özgün ve çekici şekilde derinlemesine bir anlayış sağlar.

Öne çıkanlar

Mayıs ayı 18, 2021 | Dubai, BAE

Hidrojen enerjisi: Göz önünde saklı yeşil bir devrim mi?

Hidrojen enerjisi, evrenin en basit ve en zengin elementi olan hidrojenden elde edilir. Bu enerji devrimi için gereken sadece biraz yaratıcılık, biraz kararlılık ve teknolojideki en cesur beyinlerin bir araya getirilmesidir.

Nisan 27, 2021 | Dubai, BAE

Geleceği sigortalamak

Sigorta teknolojisi veya bir diğer adıyla ‘insurtech’, küresel sigorta sektörünü zaten dönüştürdü. Ve bu dönüşüm; 2020 yılında milyarlarca doların sigortacılar tarafından yeni şirketlere, girişim sermayedarlarına, kalkınma bankalarına ve devlet destekli inovasyon fonlarına yatırım olarak aktarılmasıyla hâlen devam ediyor. Peki, sigorta teknolojisi tam olarak nedir ve sigorta sektörüne getirdiği zorluklar ve fırsatlar nelerdir?

Şu anda Türkçe dili içeriği bulunmuyor. İçeriği İngilizce olarak görüntülemek için lütfen şu sayfayı ziyaret edin: https://www.alj.com/en/media-center/overview/